MASKINSERVICE & UTHYRNING

Välkommen till NCPE’S serviceverkstad

Hos oss kan du lämna in din maskin som krånglar eller är i behov av service. I vår verkstad utför vi reparationer och service på färgsprutor, spackelpumpar, vägg- och takslipar, spackelboxar, bazookas och övrig målerirelaterad utrustning.

Vi är genom vår roll som distributörer för TriTech Industries i Sverige specialiserade på just TriTech-sprutor, men är inte märkesbundna utan tar oss an alla fabrikat.

Har du inte möjlighet att fysiskt besöka oss för att lämna in din maskin, så erbjuder vi tjänsten ”NCPE-direct”. Efter överenskommelse så ombesörjer vi både upphämtning hos dig, samt tillbakaleverans till bemannad byggarbetsplats- eller företagsadress. Kan det bli mycket smidigare?

Kontakta oss på service@ncpesweden.se för mer information.

Maskinuthyrning

Väljer du flexibiliteten med att hyra din maskin hjälper vi dig med att hitta fram till rätt maskin för ditt behov. Vi har färgsprutor, spackelpumpar, vägg- och takslipar samt spackelboxar och bazookas för uthyrning.

Vi erbjuder både dygnshyra och månadskostnad.

Kontakt verkstad & uthyrning

ALLMÄNNA HYRESVILLKOR 

Våra allmänna hyresvillkor hittar du här.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.