FöretagSPOLICY

Vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment av produkter som förbättrar kvalitet och lönsamhet till alla aktörer inom måleribranschen. 

Vi vill överträffa våra kunders förväntningar genom att vara en pålitlig aktör med en bibehållen ”kund-först” attityd. Vi söker ständigt nya initiativ som kan ge ett mervärde för våra kunder. Vi strävar efter att bygga sunda och varaktiga relationer med våra kunder, där ärliga handlingar är den viktigaste ledstjärnan. 

Vår personal utgör en fundamental del av vårt företag där erfarenhet och engagemang garanterar kvaliteten på de tjänster och produkter vi erbjuder. Vi uppmuntrar en öppen och ärlig kommunikation genom alla nivåer på företaget, baserad på ömsesidig respekt och förtroende. 

Vår personal skall visa integritet och ledarskap samt att alltid uppträda korrekt och använda gott omdöme. Vi är stolta över våra anställdas starka personliga engagemang och det utmärkta resultat som blir frukten av detta. 

Vi främjar en arbetsmiljö som uppmuntrar kreativt och innovativt tänkande, där alla behandlas som individer och känner den frihet som behöver för att utföra sina arbetsuppgifter.

Genom utbildning och utveckling av våra medarbetares humanpotential, och genom att behandla hälsa, säkerhet och miljöfrågor med prioritet, strävar vi ständigt efter att utveckla vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.