Köpinformation

Om NCPE Sweden AB
– Företaget har sitt säte i Sexdrega, Sverige. Företagets postadress är Europavägen 3, 512 91 Sexdrega. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mejl till info@ncpesweden.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Beställning
– När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@ncpesweden.se

Leverans
– Våra normala leveranstider är 3-5 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress info@ncpesweden.se

Priser
– Alla priser i butiken anges i SEK. Priser visas exklusive 25% moms. Momsbeloppet blir synligt i kassan. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Reklamation och klagomål
– Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad måste du alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till oss där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig.

Ansvarsbegränsning
– Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Produktinformation
– Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Ändringar till de Allmänna Villkoren
– Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.